Συνέλευση 23/2/2017

Η επόμενη γενική συνέλευση της Συνέλευσης Βάσης Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Κέρκυρας θα γίνει την Πέμπτη 23/2/2017 στις 17:00 στο εργατικό κέντρο, στον δεύτερο όροφο. Καλούνται οι άνεργοι και οι επισφαλώς εργαζόμενοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να παρευρεθούν.

Συνέλευση Βάσης Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Κέρκυρας

Η Συνέλευση Βάσης Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Κέρκυρας δημιουργήθηκε έχοντας ως προτεραιότητα την ταξική αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζομένους, τους ανέργους και τον κόσμο της κάθε γειτονιάς που προσπαθεί να βρει διέξοδο και να διεκδικήσει το δίκιο του απέναντι σε ό,τι του κλέβει τη ζωή.

Γιατί βάσης:

Θέλουμε οι αποφάσεις της συνέλευσης να παίρνονται άμεσα από εμάς και να μην τις αναθέτουμε σε κάποια πεφωτισμένη συνδικαλιστική ηγεσία, συντηρώντας κάθετες ιεραρχικές δομές και διοικητικές φιλοδοξίες.

Η συνέλευση αποκλείει κάθε ηγετική επιδίωξη οποιουδήποτε μέλους της, αλλά και οποιαδήποτε κομματική ή συνδικαλιστική καθοδήγηση, καθώς επίσης και κάθε εργοδοτική επιρροή.

Στόχοι μας είναι:

Η συμβολή μας στην υπεράσπιση και διεύρυνση των εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, των ανέργων, των νέων και των ηλικιωμένων ντόπιων και μεταναστών.

Η παρότρυνση για συλλογικοποίηση και ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων σε ένα ταξικά ανασυγκροτημένο εργατικό κίνημα ενάντια στον εργοδοτικό συνδικαλισμό των Γ.Σ.Ε.Ε – Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Η δημιουργία σωματείων βάσης σε εργασιακούς χώρους, όπου δεν υπάρχουν.

Η δημιουργία δομών κοινωνικής αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων επιβίωσης,  των οικονομικών και κοινωνικών διακρίσεων, ρατσιστικών κι εθνικιστικών συμπεριφορών κι αντεργατικών συνθηκών απασχόλησης.

Σας καλούμε στην επόμενη συνέλευση πού θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φλεβάρη ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 στο Εργατικό Κέντρο στον δεύτερο όροφο

ΜΑΘΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ – ΑΓΩΝΙΣΟΥ